Vikter i bageriet

Vikter i bageriet

Mördeg 7 snabbt ner till 3 mm
Marsipan 3 mm
Muslibräck 6 mm
Thekakor 3-4 mm
Wieneråttor 8 mm, 40 cm bred
Spandauer 5 mm

Danska wienerbröd 50 cm bred, 3 mm tjock
Vetedeg 4 mm 
Knäckebröd 1,5-1,8 mm
Franska våfflor (pariservåfflor) 9 mm
Pepparkakor 2,8-3 mm

MATBRÖD

Styckevikt i gPressvikt i g
Danskt rågbröd1000  
Thekakor80 2400
Mannagrynspinnar100 3000
Muslibräck80-85  
LimpaFristående 600  
Bräck80 2400
BaguetteLiten 85
Mellan 150
Stor 300
Liten 2550 g
6-fläta6* 100 g strängar 
4-fläta4*150 g strängar (eller 2* 300 g) 

KAFFEBRÖD

Styckevikt i gPress i g
Vetebullar 801800
VetelängdFristående 350
3-fläta 3 * 100g
 
Vetekrans 350  
Semlor“Vanliga”        65
Kaffesemlor   35
Minisemla      25
1950
1050
750
Lussekatter65 1950

GOBITAR

Småkakor12-15g
Chokladbollar50g
Biskvibottnar5 cm diameter obakad
Kapselbitar trekanter70 mm linjal, dela i trekanter
Kvadratiska bitar45 * 45 mm
Runda kapselbitar40 mm om klädd i marsipan
45 mm om doppad i choklad