Redskap i bageriet Krok- används för att knåda matbrödsdegar och kaffebrödsdegar Vinge- används för att röra ihop rörda satser, biskvimassa, mazarinmassa Visp- används för att vispa in luft i ägg och socker, vispa grädde och maräng Palett- används för att stryka upp tårtor eller biskvier Pomeranskniv Skrapkort Metallskrapa Rundtyll Stjärntyll Fruktkniv- att skala och skära frukt med Kockkniv Dragspel- att mäta upp bitstorlekar med Anslagsring Spritspåse Utstickare Sporre- att skära upp vetedeg till knutar samt skära wienerdeg med Nagg- att nagga tekakor och amerikansk smördeg (napoleonbottnar) med Ballongvisp- att vispa eller blanda med Kavel- att kavla för hand med Chinoise Doppgaffel- snvänds när vi doppar gobitar Pajformar- till små och stora pajer Mazarinformar Gryta- används i blandningsmaskiner Släde- används till rulltårta och budapest Borste Mjölskopor