Nötsockerkaka

IngredienserVikt i gram
strösocker1000
delikatessmargarin1000
ägg1000
bagerivetemjöl850
rostade rivna nötter400
torrmjölk25
kallkrämspulver100
bakpulver20
Totalt4395

 

Arbetsbeskrivning

  1. Rör margarin och socker luftigt med vinge, 20-30 minuter.
  2. Tillsätt rumstempererade ägg lite i taget. Låt äggen blandas in ordentligt innan mer tillsätts.
  3. Blanda konditorivetemjöl, rivna nötter, torrmjölk, kallkrämspulver och bakpulver och melera försiktigt ner det i smeten.
  4. Fyll formar som är smorda och nötbeströdda till 3/4.
  5. Baka av i 160ºC 30-40 minuter.

0 comments on “NötsockerkakaAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *