Ingredienser skållning dag 1 | Vikt i gram |
vatten kokande | 163 |
grahamsmjöl | 85 |
Koka upp vattnet och slå det över grahamsmjölet, blanda noga. Låt stå över natten.
Ingredienser bortgöring dag 2 | Vikt i gram |
vatten | 1500 |
mjölkpulver | 150 |
jäst | 120 |
smör | 375 |
honung | 375 |
bagerivetemjöl | 2850 |
skållningen | allt |
tillsätt på slutet: | |
salt | 23 |
Totalt | 5641 |
Arbetsbeskrivning:Väg upp 3000g/press.Rundriv, låt vila på mjölat plank 20 minuter. Kavla ut till 25 mm, pensla med olja och vik ihop på mitten. Baka av i 220OC. | |
Körtid | 2+6+2 min |
Degtemp | 27OC |
Viltid efter rundrivning | 20 min |
Ånga | nej |
0 comments on “Honungsbörsar”Add yours →