Valnötsbrownies

Valnötsbrownies

 

Ingredienser Vikt i gram
ägg 300
socker 540
vaniljsocker 10
grädde 200
margarin 200
mörk choklad 300
konditorivetemjöl 180
bakpulver 10
grovhackade valnötter 150

Arbetsbeskrivning

  1. Vispa ägg, socker och vaniljsocker vitt och pösigt.
  2. Koka upp grädden.
  3. Lägg ner margarin och choklad i grädden och låt det smälta.
  4. Blanda vetemjöl och bakpulver noga och vänd ner det i äggsmeten.
  5. Vänd ner äggsmeten i chokladsmeten.
  6. Häll smeten i en fyrkantig form och garnera med valnötter.
  7. Baka av i 150ºC 30-40 minuter.

0 comments on “ValnötsbrowniesAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *