Sigge Sonessons filmjölkslimpa

Sigge Sonessons filmjölkslimpa

Ingredienser Vikt i gram
bagerivetemjöl 300
grahamsmjöl 120
rågsikt 165
rågkross 175
vetekli 20
vetegroddar 13
salt 5
bikarbonat 20
filmjölk 1000
mörk brödsirap 280

Arbetsbeskrivning

  1. Blanda alla torrvaror noga.
  2. Tillsätt sirap och filmjölk och blanda noga till en smet.
  3. Häll upp i två smorda formar.
  4. Grädda längst ner i ugnen i 175°C 90 minuter eller tills innertemperaturen är 98°C. Täck med aluminiumfolie efter 45 minuter.
  5. Stjälp upp på galler och låt svalna under handduk.

0 comments on “Sigge Sonessons filmjölkslimpaAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *