Ölandslimpa

Ingredienser skållning dag 1Vikt i gram
vatten kokande1125
anis15
fänkål15
kummin10
grahamsmjöl563
salt30

Koka upp vattnet och kryddorna och slå det över grahamsmjöl och salt.Kör med vinge på låg hastighet i 20 minuter. Låt stå över natten

Ingredienser bortgöring dag 2Vikt i gram
vatten750
jäst125
rågsikt188
bagerivetemjöl extra2250
mörk sirap325
solrosfrö250
s-50035
skållningen allt
tillsätt på slutet: 
russin 225
Totalt5906

Arbetsbeskrivning

 
600g slagen limpa, vänds i grahamsmjöl 
Körtid6+4+2 min
Degtemp27OC
Viltid före avvägning30 min
Insättningstemp250ºC
Avbakningstemp200-220ºC
Ångaja

0 comments on “ÖlandslimpaAdd yours →

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *